A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menu
Your are here: > >

News

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás, hogy ne csak kapjunk, hanem adni is tudjunk.
Új funkció: Újrarendelem gomb  a regisztrált felhasználók fiókjában A mai naptól, a regisztrált vásárlók fiókjában, a korábbi rendeléseknél elhelyeztünk egy újrarendelem gombot. 
Megújult honlapunk 2018 augusztusától új, letisztult designra váltottunk. Mostantól az IOS operációs rendszerekről is gördülékenyebbé válik a rendelés.
Ünnepi nyitva tartás

Kedves Kollégák!
 

Áldott, Békés Karácsonyt, Sikerekben Gazdag, Szerencsés új Esztendőt Kívánunk! 
Keverőcsőr Webáruház, ahogy az év minden napján, 24 órában fogadja megrendeléseit. Szaküzletünk a két ünnep között leltár miatt zárva lesz, de telefonon +06-1-792-7332 és webáruházon keresztül felvesszük rendelését. A két ünnep között beérkezett rendeléseket leghamarabb január 3-án tudjuk kiszállítani.

Hogy teszi hatékonnyá a fogorvosok munkáját egy online fogászati szoftver Az internet és az online világ számos ponton teszi hatékonnyá a munkánkat. Gondoljunk csak a fogászati alapanyagok webáruházból történő beszerzésére. Az informatikát nem csak ebből a szempontból tudjuk saját szolgálatunkba állítani. Az online fogászati szoftverek a mindennapi adminisztrációt könnyítik meg.
A Dental Pocket nem csupán egy fogászati szoftver. Nemrég egy új fogászati szoftver jelent meg a piacon. A program tulajdonságairól, a fogorvosi szoftverek piacáról, és hosszútávú tervekről beszélgettünk a fejlesztővel, Baumann Leventével.