A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menu

FELSO sáv

 
Your are here: > Home >

News

News

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Memory files Az elmúlt 30 évben mióta Magyarországon is adott a gyökérkezelésnél  gépi feltágítás lehetősége, temérdek cég többféle tű-rendszere lett kifejlesztve és a fogorvosok el lettek halmozva termékekkel infomációkkal. A túlkínálat és a gyors fejlődés hatására sokan, köztük én is kezdek szédülni és nehezen igazodok el mit mikor hogyan használjak.
 Kellemes Ünnepeket Kívánunk Év végi nyitva tartás: A december 17-e után leadott rendelések csak január 5-ét követően lesznek kézbesítve!
Új vállalatirányítási rendszert vezetünk be A rendelésfeldolgozás esetenként lassulhat, nem várt hibák jelentkezhetnek. Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
Ilyen volt az első Post Covid Dental World

A covid-lezárások utáni első Dental World-ön egy év kihagyás után a kisebb kiállítási tér ellenére ugyanakkora Keverőcsőr Standdal vártuk ügyfeleinket. 

Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás, hogy ne csak kapjunk, hanem adni is tudjunk.
Új funkció: Újrarendelem gomb  a regisztrált felhasználók fiókjában A mai naptól, a regisztrált vásárlók fiókjában, a korábbi rendeléseknél elhelyeztünk egy újrarendelem gombot.