A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Hungarian
English
Romanian
French
Products

News

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
10 éve GLS a partnerünk

10 éve GLS a partnerünk

Értékeljük a hűséget nem csak a vásárlóink, hanem szolgáltató partnereink esetében is. Október 20-án felavattuk hűségfánkat a GLS Hűségligetben, ezzel ünnepelve együttműködésünk 10. évfordulóját.
One More Round

One More Round

Az idei Európai Hulladékcsökkentési Hét-hez csatlakozva, november 26-ig azt vállaljuk, hogy One More Round néven meghirdetett akciónk keretében egy teljes hétig minden csomagot re-use csomagolásban küldünk ki.
Memory files

Memory files

Az elmúlt 30 évben mióta Magyarországon is adott a gyökérkezelésnél  gépi feltágítás lehetősége, temérdek cég többféle tű-rendszere lett kifejlesztve és a fogorvosok el lettek halmozva termékekkel infomációkkal. A túlkínálat és a gyors fejlődés hatására sokan, köztük én is kezdek szédülni és nehezen igazodok el mit mikor hogyan használjak.
Ilyen volt az első Post Covid Dental World

Ilyen volt az első Post Covid Dental World

A covid-lezárások utáni első Dental World-ön egy év kihagyás után a kisebb kiállítási tér ellenére ugyanakkora Keverőcsőr Standdal vártuk ügyfeleinket. 

Woodpecker

Woodpecker

A Woodpecker, kína egyik leginnovatívabb 1990 óta ( 33 éve) működő fogászati gyártó cége. Mára már 140 országban értékesíti fogászati kisgépeit és az azokhoz szükéges alkatrészeket. 10 éve mi is partnerei vagyunk és örülünk a szakszerű és gyors kiszolgálásuknak. Szinte minden európai és amerikai konkurens depurátorfej gyártó termékeit árulja engedéllyel és jóval kedvezőbb áron. Mára már őt másolják és nem azokat, akik fejlesztéseit átvette 33 éve. 
Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának

Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának

Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás, hogy ne csak kapjunk, hanem adni is tudjunk.