A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menu
Your are here: > Home >

News

News

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás, hogy ne csak kapjunk, hanem adni is tudjunk.
Új funkció: Újrarendelem gomb  a regisztrált felhasználók fiókjában A mai naptól, a regisztrált vásárlók fiókjában, a korábbi rendeléseknél elhelyeztünk egy újrarendelem gombot. 
Memory files Az elmúlt 30 évben mióta Magyarországon is adott a gyökérkezelésnél  gépi feltágítás lehetősége, temérdek cég többféle tű-rendszere lett kifejlesztve és a fogorvosok el lettek halmozva termékekkel infomációkkal. A túlkínálat és a gyors fejlődés hatására sokan, köztük én is kezdek szédülni és nehezen igazodok el mit mikor hogyan használjak.
Megújult honlapunk 2018 augusztusától új, letisztult designra váltottunk. Mostantól az IOS operációs rendszerekről is gördülékenyebbé válik a rendelés.
Ünnepi nyitva tartás

Kedves Kollégák!
 

Áldott, Békés Karácsonyt, Sikerekben Gazdag, Szerencsés új Esztendőt Kívánunk! 
Keverőcsőr Webáruház, ahogy az év minden napján, 24 órában fogadja megrendeléseit. Szaküzletünk a két ünnep között leltár miatt zárva lesz, de telefonon +06-1-792-7332 és webáruházon keresztül felvesszük rendelését. A két ünnep között beérkezett rendeléseket leghamarabb január 3-án tudjuk kiszállítani.

Hogy teszi hatékonnyá a fogorvosok munkáját egy online fogászati szoftver Az internet és az online világ számos ponton teszi hatékonnyá a munkánkat. Gondoljunk csak a fogászati alapanyagok webáruházból történő beszerzésére. Az informatikát nem csak ebből a szempontból tudjuk saját szolgálatunkba állítani. Az online fogászati szoftverek a mindennapi adminisztrációt könnyítik meg.