A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menu

FELSO sáv

 
Your are here: > Home >

News

News

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Memory files Az elmúlt 30 évben mióta Magyarországon is adott a gyökérkezelésnél  gépi feltágítás lehetősége, temérdek cég többféle tű-rendszere lett kifejlesztve és a fogorvosok el lettek halmozva termékekkel infomációkkal. A túlkínálat és a gyors fejlődés hatására sokan, köztük én is kezdek szédülni és nehezen igazodok el mit mikor hogyan használjak.
Új vállalatirányítási rendszert vezetünk be A rendelésfeldolgozás esetenként lassulhat, nem várt hibák jelentkezhetnek. Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
Woodpecker A Woodpecker, kína egyik leginnovatívabb 1990 óta ( 33 éve) működő fogászati gyártó cége. Mára már 140 országban értékesíti fogászati kisgépeit és az azokhoz szükéges alkatrészeket. 10 éve mi is partnerei vagyunk és örülünk a szakszerű és gyors kiszolgálásuknak. Szinte minden európai és amerikai konkurens depurátorfej gyártó termékeit árulja engedéllyel és jóval kedvezőbb áron. Mára már őt másolják és nem azokat, akik fejlesztéseit átvette 33 éve. 
Ilyen volt az első Post Covid Dental World

A covid-lezárások utáni első Dental World-ön egy év kihagyás után a kisebb kiállítási tér ellenére ugyanakkora Keverőcsőr Standdal vártuk ügyfeleinket. 

Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás, hogy ne csak kapjunk, hanem adni is tudjunk.
Új funkció: Újrarendelem gomb  a regisztrált felhasználók fiókjában A mai naptól, a regisztrált vásárlók fiókjában, a korábbi rendeléseknél elhelyeztünk egy újrarendelem gombot.