A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menu
Your are here: > >

News

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Új funkció: Újrarendelem gomb  a regisztrált felhasználók fiókjában A mai naptól, a regisztrált vásárlók fiókjában, a korábbi rendeléseknél elhelyeztünk egy újrarendelem gombot. 
Hogy teszi hatékonnyá a fogorvosok munkáját egy online fogászati szoftver Az internet és az online világ számos ponton teszi hatékonnyá a munkánkat. Gondoljunk csak a fogászati alapanyagok webáruházból történő beszerzésére. Az informatikát nem csak ebből a szempontból tudjuk saját szolgálatunkba állítani. Az online fogászati szoftverek a mindennapi adminisztrációt könnyítik meg.
Megújult honlapunk 2018 augusztusától új, letisztult designra váltottunk. Mostantól az IOS operációs rendszerekről is gördülékenyebbé válik a rendelés.
Ünnepi nyitva tartás

Kedves Kollégák!
 

Áldott, Békés Karácsonyt, Sikerekben Gazdag, Szerencsés új Esztendőt Kívánunk! 
Keverőcsőr Webáruház, ahogy az év minden napján, 24 órában fogadja megrendeléseit. Szaküzletünk a két ünnep között leltár miatt zárva lesz, de telefonon +06-1-792-7332 és webáruházon keresztül felvesszük rendelését. A két ünnep között beérkezett rendeléseket leghamarabb január 3-án tudjuk kiszállítani.

A Dental Pocket nem csupán egy fogászati szoftver. Nemrég egy új fogászati szoftver jelent meg a piacon. A program tulajdonságairól, a fogorvosi szoftverek piacáról, és hosszútávú tervekről beszélgettünk a fejlesztővel, Baumann Leventével.
Emmi-dent ultrahangos fogkefék és fogkrémek a jopatikus.hu-tól A megkérdezett fogorvosok többsége, a kézi fogkefék helyett egyértelműen az elektromos működésű készülékeket ajánlja. Ennek olyan egyszerű okai vannak, mint az elektromos fogkefékkel elérhető alaposabb, kíméletesebb és hatékonyabb tisztítás. Ugyanakkor azt is jó tudni, hogy az elektromos fogkefék között is jelentős különbségek lehetnek.