A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Hungarian
English
Romanian
French
Products

Discounts

Nálunk pénzt és időt spórolhat

Legyen törzsvásárlónk vagy válassza azonnali kedvezményeinket, mindenképp nyerni fog!

Fontos számunkra az Önök visszajelzése, ezért köszönjük, hogy észrevételeikkel hozzájárulnak ahhoz, hogy webáruházunk kevesebb hibával, minél magasabb színvonalon működhessen. Ez a jobbító szándék vezérelt minket arra, hogy bevezessük webáruházunkban az azonnali kedvezményeket.

Azonnali kedvezmények

A korábbi, utólagosan kiküldött kuponos rendszerrel szemben ideális megoldás lesz azon vásárlóink számára, akik kötöttségek nélkül a legegyszerűbben szeretnék igénybe venni kedvezményeinket.

Ha webshopon rendel kedvezőbb feltételek várják, mintha telefonon keresztül rendelne vagy az üzletünkben vásárolna.

  • 20.000 Ft-ot elérő megrendeléstől továbbra is ingyenes a kiszállítás  
  • 50.000 Ft-ot elérő megrendeléstől 5% azonnali kedvezményt kap
  • 75.000 Ft-ot elérő megrendeléstől 8% azonnali kedvezményt kap

A kedvezmények a vásárlási folyamat végén a pénztárban kerülnek jóváírásra.

Még több kedvezményt szeretne?

Érje el a 200.000 ft-os éves rendelési értéket és Jelentkezzen Ön is Törzsvásárlói Programunkba!

Törzsvásárlói Program

Amennyiben Ön a lehető legnagyobb kedvezményt szeretné igénybe venni, érdemes regisztrálnia webáruházunkba és csatlakoznia Törzsvásárlói programunkhoz, melynek előnyeit már több száz ügyfelünk élvezi.

Ha Ön tárgyévben legalább 200.000 Ft összértékében vásárolt, részt vehet törzsvásárlói programunkban, amelyben nagyobb kedvezményt kaphat hűségpontok formájában. 

Törzsvásárlóként kedvezményeit a rendszer automatikusan megjegyzi és a felhasználói fiókjához köti, majd a következő vásárlásánál automatikusan levonja. Nincs tehát szükség sem törzsvásárlói kártyára, sem kuponkódra.

A hűségpontok 90 napig érvényesek.
1 hűségpont beváltáskor legalább 50 Ft-ot ér. 

Ha Ön már rendelkezik pontokkal, a Fizetési mód kiválasztási oldalán fogja megtalálni, a fizetési módok listája alatt.  Közvetlenül a rendelés összesítés előtt. A jobboldali csúszkát a pontjainak megfelelően csúsztathatja el jobbra, ameddig a megfelelő pontmennyiséget be nem állítja. Ez azt jelenti, hogy a rendelés összegének egy részét a pontjaiból "fizeti". Amennyiben elegendő pont áll a rendelkezésére, akár az egész rendelés is ingyenes lehet.

A rendszer mindig a legrégebbi pontokat költi el. Amennyiben a rendelést Ön leadta, és azt részben vagy egészben pontokból fizette, akkor ez az adat a Fiók menüpontban látszódik a rendelés adatainál. Aktuális pontjait szintén a Fiók oldalán érheti el, az oldalt lejjebb görgetve, ahogy ezen a mentett képernyőképen is látszik: