A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Hungarian
English
Romanian
French
Products

Woodpecker

Szóval a legújabb generációs fogkőeltávolító gépeink szakmánk minden területén nagy segítségünkre lehetnek, ha kihasználjuk a lehetőséget.

 

Depurátorok, depurátorfejek.

A Woodpecker, kína egyik leginnovatívabb 1990 óta ( 33 éve) működő fogászati gyártó cége. Mára már 140 országban értékesíti fogászati kisgépeit és az azokhoz szükéges alkatrészeket. 10 éve mi is partnerei vagyunk és örülünk a szakszerű és gyors kiszolgálásuknak. Szinte minden európai és amerikai konkurens depurátorfej gyártó termékeit árulja engedéllyel és jóval kedvezőbb áron. Mára már őt másolják és nem azokat, akik fejlesztéseit átvette 33 éve. 

 

Ha tőlünk a meglevő depurátorgépéhez rendel működő fejet, fontos tudnia eddig milyen típusú depurátor kézidarabja van és azon a rezgőtestnek milyen a menete.

A mi termékeink a következő típusú depurátor kézidarabokkal kompatiblisek:

 

1.) EMS vagy Woodpecker

2.) Satelec vagy DTE vagy NSK

3.) KaVo sonicflex

4.) KaVo sonosoft

5.) Sirona vagy Siemens

6.) Amdent vagy LM

 

Ha a fenti felsorolásból nem találja meg az ön depurátor kézidarabjának gyártóját, akkor is jobban jár, ha leváltja egy Woodpecker által gyártott Woodpecker vagy DTE márkájúra, mert a gép alkatrészei és szervizigénye jelentősen olcsóbb lesz önnek az elkövetkezendő években.

 

Az alábbi katalógus megtekintve, könnyen kiválaszthatja, hogy egy típusú gyártóhoz a Woodpecker milyen végződéseket kínál milyen célra.

 

24 éves fogorvosi tapasztalatommal bátran ajánlom a Woodpecker összes termékét, mert ár/érték/fenntartás arányban az egyik legjobbak világszerte.

 


 

 

A fogorvosi szakmánk elején megszokott egyfunkciós ultrahangos fogkőeltávolítóktól el kell szakadnunk és bátran meg kell ismerkednünk az utóbbi 20 év fejlesztéseivel:

- A fogkőeltávolító gépünk most már elengedhetetlen része a gyökérkezelési eljárásainknak: csatorna preparálás, betört műszer eltávolítás, gyökértömés tömörítés speciális depurátor fejekkel.

- Implantáció, csont sebészet: A Woodpecker csontsebészeti gépeinek speciális működő végeivel gyorsan, pontosan, minimál invazívan tudjuk preparálni az állcsontot. Implantátumok széleit is tudjuk titán-műanyag végződésekkel tisztítani.

- Fogpótlásokhoz előkészítés során nagyon finoman és pontosan meg tudjuk munkálni a koronákhoz szükséges vállakat.

- Töméskészítéshez az üregalakításban is tudnak segíteni a depurátorok speciális végződései és tömés tömörítésben is.


csontsebészethez: Retrográd gyökértöméshez is nagy segítséget nyújtanak spéci depurátorfejeink