A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menu

Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának

Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás, hogy ne csak kapjunk, hanem adni is tudjunk.
2013-ban azzal a céllal hoztuk létre a Keverőcsőr.hu Fogászati Webáruházat, hogy ellenőrzött minőségű fogászati termékeket kínáljunk elérhető áron. Többnyelvű mobilbarát webáruházunkban az elmúlt években több, mint 6000 elégedett ügyfelet szolgáltunk ki a világ 71 országából. Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás, hogy ne csak kapjunk, hanem adni is tudjunk. Évek óta részt veszünk a Baptista Szeretetszolgálat Karácsonyi Cípősdoboz akciójában. Adományoztunk többek között a Bethesda Gyermekkórháznak és a SOTE Klinikának, eddigi legnagyobb adományunkat a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítványnak adtuk.