A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Hungarian
English
Romanian
French
Products

Új vállalatirányítási rendszert vezetünk be

Tisztelt Ügyfeleink!

2022 júniusában vállalatirányítási rendszerünk fejlesztése miatt a rendelésfeldolgozás esetenként lassulhat, nem várt hibák jelentkezhetnek.

Ami közvetlenül érinti Önt:
2022. június 15-től e-számlát bocsátunk ki, melyet elektronikus formában kell megőrizni, ezért számláink folyamatosan megtalálhatók a Számlázz.hu-s fiókban, onnan bármikor letölthetők, hordozhatók. 


Amiért fejlesztünk:
Több, mint 5 éve változatlan létszámban szolgáljuk ki az egyre bővülő rendeléseket. A folyamatosan emelkedő beszerzési árak mellett kötelességünknek érezzük, hogy amit mi meg tudunk tenni az árak fékentartása érdekében, azt megtegyük. Magunkon spórolunk. Informatikai fejlesztésekkel érjük el, hogy a következő években is ugyanezen létszámmal hatékonyabban tudjuk webáruházunkat működtetni növekvő forgalom mellett. 

A másik fontos ok a fenntarthatóság növelése. A 2020-as évek a fokozodó nyersanyag hiány miatt sajnos rá fognak mindenkit ébreszteni arra, hogy az újrahasznosítás terjedése önmagában nem elegendő, a pazarlással is le kell számolnunk. Évről-évre csökkentettük a papír felhasználásunkat, nem nyomtatunk prospektust, reklámanyagokat. Az eddig használt újrahasznosított papír helyett pedig bevezetjük az elektronikus rendelésösszekészítést, valamint számlázást, így több tonna papírt fogunk megspórolni a jövőben.

Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!

Keverőcsőr Webáruház Csapata