A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menu

Új Pénztár felület

2018 októberétől új, letisztult pénztár felületre váltottunk. Mostantól az IOS operációs rendszerekről is gördülékenyebbé válik a rendelés.

Letisztult felület, gyors betöltődés
A kosár és pénztár oldalon nincsenek felesleges elemek, amelyek elterelnék a látogatók figyelmét és lassítanák az oldal betöltődését.

A pénztárból a navigációs elemek, kategória menü, termékajánló dobozok, bannerek, sőt a szokásos fejléc és lábléc is el lettek távolítva, így növelve meg a pénztároldal betöltődési sebességét és konverzióját.

Letisztult felület, gyors betöltődés
Könnyebb navigáció, folyamatjelző sáv
Mivel az új pénztár egy többlépcsős folyamaton vezeti keresztül a látogatót, ezért egy folyamatjelző mutatja a felhasználónak, hogy hol jár és hány lépést kell még megtennie a vásárlás befejezéséig.

Ez megszünteti a frusztrációt, amit a vásárlók akkor éreznek, mikor nem tudják hol tartanak a vásárlási folyamatban.

Könnyebb navigáció, folyamatjelző sáv
Regisztráció nélküli vásárlás, könnyített regisztráció
A látogatók vásárolni szeretnének, nem űrlapokat kitölteni. A pénztár folyamatban megkönnyítettük a regisztráció nélküli vásárlás használatát.

A vevőknek nem kell a regisztráció és a vendég vásárlás közül választaniuk. Viszont amint befejezték a vásárlást, a köszönő oldalon egy jelszó megadásával lehetőségük van fiókjuk létrehozására.

Regisztráció nélküli vásárlás, könnyített regisztráció
Biztonságos fizetés
Fontos, hogy a vevő biztonságban érezze magát a pénztárunkban, hiszen nem csak a személyes adatait adja meg a vásárlás során, hanem sok esetben a pénzét is ránk bízza.

SSL tanúsítványt használó webáruházainkban az új pénztár automatikusan kiegészül a biztonságos kapcsolat jelzéssel, ami a felhasználók biztonságérzetét erősíti.

Biztonságos fizetés
Mobilbarát pénztárfelület
Napról-napra többen vásárolnak okostelefonról. Az űrlapok kitöltése sok fejtörést okoz a vevőknek a mobilos vásárlások során.

Emiatt mobilon mindenhol nagy beviteli mezők és nagy gombok vannak, és ahol lehet, automatikusan töltődnek ki a beviteli mezők.

Mobilbarát pénztárfelület
Felhasználóbarát hibajelzések
Akármennyire is egyszerű egy felület, a vásárlók időnként hibáznak. Amennyiben a látogató egy hibaüzenetet lát, a webáruháznak segítenie kell őt a hiba gyors és egyszerű javításban. 

A fizetési folyamat során ki vannak emelve a hibás mezők, és a pénztár felület rögtön a hiba mellett ad visszajelzést a probléma jellegéről.

Felhasználóbarát hibajelzések
Testreszabható szállítási és fizetési rendszer
A ShopRenter integrálva van az összes nagy fizetési és logisztikai szolgáltatóval, így a pénztárban mindenki a számára legmegfelelőbb fizetési és szállítási módot állíthatja be, mindezt ráadásul pár kattintással.

A kosár oldalon emellett elhelyezhetőek különféle bizalomépítő és meggyőző elemek, például felhívhatjuk a felhasználó figyelmét a bankkártyás fizetési lehetőségekre vagy a pénzvisszafizetési garanciára.

 

 

Teljes képernyős kereső
Webáruházunk teljes oldalas gyorskeresőt kapott. Az új "ragadós" menüben helyet kapott a logó, a kategória menü, a kereső és a kosár is, teljesebb vásárlási élményt nyújtva a webáruházat böngésző látogatóknak. 

 

Gyorsabb betöltődés 
A korábbi verzióhoz képest 15-40%*-os sebességnövekedést érhet el az új verzió használatával. A kód szintű átalakításoknak hála a főoldal és az aloldalak is gyorsabban töltődnek be, kellemes böngészési élményt nyújtva a látogatóknak.

Nem állunk meg, a fejlesztések folytatódnak
Tervezzük újrarendelem gomb bevezetését a regisztrált felhasználók fiókjába a korábbi rendelések mellé.

 


Ha Önnek is van ötlete, javaslata, problémája, kérjük, ossza meg velünk:


*a 15-40%*-os sebességnövekedés az új PHP7-es szerver környezettel együtt elért sebességjavulás