A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Hungarian
English
Romanian
French
Products

One More Round

Vállalkozásunk, az idén , 10 éves Fair-Trade Dental Kft (1089 Bp. Orczy út 41.) tulajdonosaiként írunk Önöknek. Fogászati termékeket árulunk nagyrészt fogorvosoknak. Csomagolás terén igyekezünk, minél nagyobb arányban (ez jelenleg több, mint fele), re-use dobozokban küldeni termékeinket. A környezetvédelem és a korrekt partneri együttműködés egyaránt fontos számunkra, idén avattuk fel hűség fánkat a GLS ClimateProtect program keretében.

 

Az idei Európai Hulladékcsökkentési Hét-hez csatlakozva, 2023.11.18-26 között azt vállaljuk, hogy One More Round néven meghirdetett akciónk keretében egy teljes hétig minden csomagot  re-use csomagolásban küldünk ki. Ennek tapasztalatairól és nehézségeiről beszámolunk. Felhívnánk a figyelmét arra mindenkinek, hogy az újrafelhasználás környezetbarátabb mint a újrahasznosítás és amíg lehet ne dobjuk ki a még a szelektív kukába se a csomagolóanyagot. (Ezért az az akció neve One More Round.) Adjuk meg az esélyt, hogy menjen még egy kört, amíg használni lehet.

 

Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson a környék nagy papírhulladék doboz birtokosait szeretnénk bevonni, hogy csatlakozzanak akciónkhoz, és a szelektív kukába dobás, visszagyüjtés helyett inkább adják nekünk a dobozaik általunk hasznosítható részét. Aldi, mint az Év Környezettudatos kereskedője igazán megfelelő partnere lehet akciónknak.