A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menu

FELSO sáv

 

FrontER DrilSafe fogászati fúrófertőtlenítő 1 liter

Price:
EUR 5.73 (EUR 5.73 + VAT)
Model: FDER0101
Manufacturer:
Availability: In stock
Expected delivery: May 30, 2022
Average Rating: Not Rated
Qty:db

Attached documents

Description

Használatra kész tisztító és fertőtlenítőszer forgóeszközökhöz. A DrilSafe precíziós forgóeszközökhöz és egyéb invazív orvosi eszközök egyidejű tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas.

Alkalmazás:
A Dril Safe acélból, nagy keménységű fémekből, nagy keménységű anyagokból, gyémántból készült fúrók, marófejek, valamint csiszoló és polírozó eszközök, például szilikon polírkorongok, kerámiabetétek és gyökerkezelő eszközök fertőtlenítéséhez ajánlott. Korróziógátló adalékokat tartalmaz, melyek megóvjak a fémből készült eszközöket. Kiváló tisztító képességű, még rászáradt szerves maradványok eseten is. Az eszközök tárolókban végzett merítőfürdővel, vagy ultrahangos fürdővel fertőtleníthetők.


Antimikrobiális spektrum:
Baktériumok (köztük MRSA) az EN 13727 és EN 14561 szerint: 15 perc.  Adenovfrusok: EN 14476: 15 perc. Poliovfrus: EN 14476: 15 perc. Köpenyes vírusok (HBV, HIV, HCV, Vaccinia, BVDV): EN 14476: 15 perc. (.,Magas szervesanyag - tartalom"),Gombák (C. albicans) az EN 13624 es EN 14562 szerint: 15 perc. Mycobacteria (M. avium, M. Terrae) az EN 14348 és EN 14563 szerint: 15 perc. 


Használati utasítások:

Az eszközöket használatot követően azonnal helyezze a hígítatlan oldatba! Az eszközök minden részé és furata teljesen el kell, hogy merüljön az oldatban. A megfelelő idő elteltével vegye ki az eszközöket, öblítse el őket vízzel, majd szárítsa meg! Látható szennyeződés eseten kefével tisztítsa meg az eszközt, majd ismét merítse alá az oldatba! Ha az eszközök tiszták, fertőtlenítésre kerültek és megszáradtak, sterilizálhatók. Ne öntse össze, ne keverje más tisztító- vagy fertőtlenítőszerekkel! A termék csak professzionális felhasználók számára készült.

Összetevők:
100 g termek tartalmaz  0,14 g Poly(oxy-1,2-etanodilo),.alfa.-[2-(didecylmethyloamino)ethylo]-.omega.-hydroxy.propanoate(salt), 0,15 g N-(3-aminopropylo)-N-dodecylopropane-1,3-diamine.


Óvintézkedések:
Ártalmas a vízi elővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Kerülni kell az anyag környezetbe jutását. A 648/2004/EK szerint tartalmaz: <5% kationos felületaktív anyagot, illatanyagokat. A felületaktív anyagok megfelelnek a 648/2004/EK rendeletben előírt biológiai leomlási követelményeknek.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!