A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menu

Hogy teszi hatékonnyá a fogorvosok munkáját egy online fogászati szoftver

Az internet és az online világ számos ponton teszi hatékonnyá a munkánkat. Gondoljunk csak a fogászati alapanyagok webáruházból történő beszerzésére. Az informatikát nem csak ebből a szempontból tudjuk saját szolgálatunkba állítani. Az online fogászati szoftverek a mindennapi adminisztrációt könnyítik meg.

Néhány pontban összefoglaljuk, hogy lehet egyszerűbb a mindennapi élete egy fogászati szoftver használatával.

1. Időpontfoglalás

Az előjegyzések megfelelő kezelése papír alapon nehézkes, a lemondásokat és az új időpontfoglalásokat pedig egy idő után nem lehet nyomonkövetni. Ráadásul a naptár nincs mindig nálunk. A telefonhívások sorozatos elmulasztása viszont a páciens elveszítését vonhatja maga után. Egy online fogászati szoftver használatával a naptárunkat a mobiltelefonunkon láthatjuk. Sőt, az így bejegyzett időpontokat látja asszisztensünk is!

2. Kezelések adminisztrálása néhány kattintással

A kartonok keresgélése, tárolása bonyolult és időigényes feladat. A szoftverben gyorsan, egyszerűen tudjuk adminisztrálni a kezeléseket. Nem mellesleg az összes röntgenfelvétel, és korábbi információ is egy kattintásra elérhetőek.

3. Pénzügyei egy helyen

Mindenkivel előfordult már, hogy a tartozást a páciens következő időpontjához rögzítette, majd az időpont változásával a pénzügyi hátralékról megfeledkezett. A szoftverben egészen a fizetés napjáig nyomon követjük a teljesítéseket.

4. Gyors ajánlatadás

Egy-egy kezelés előtt pácienseink számára ajánlatot adunk. Tudjuk, hogy az orvosoknak esetenként nagyon kevés idejük van az árajánlat elkészítésére.  Az online fogászati szoftver segít nekünk abban, hogy az ajánlatadás időtartama legfeljebb néhány perc legyen. Ráadásul a kezelési tervként készített ajánlatot rögtön átemelhetjük a kezelések közé, így nem dolgozunk duplán.

5. Meglévő ügyfeleink hatékony kezelése

Sokan megfeledkeznek arról, hogy egy-egy részkezelés után kiküldött emlékeztetővel, vagy olyan SMS-el, amely a közelgő időpontra hívja fel a figyelmet nagyban nő a hatékonyságunk. A szoftver által nyújtott automatizmusok segítségével mindez a folyamatos beavatkozásunk nélkül történik.

 

+1

Volt már példa arra, hogy elromlott a számítógépe, és így az adatai elvesztek? Használjon online fogászati szoftvert, és nem történik ilyen többé. Az adatok nem a számítógépen, hanem egy biztonságos online térben (felhőben) vannak tárolva, így azok egy másik eszközről a programba történő belépés után változatlan formában elérhetőek.

 

További cikkek a témában:

  1. Kifogások és félelmek az online szoftverek használatával kapcsolatban

  2. Marketing tippek fogorvosokra szabva

  3. Egyszerű kezelésfelvitel 5 másodperc alatt