A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Hungarian
English
Romanian
French
Products

Amdent and LM compatibility

Csak utángyártott Woodpecker depurátor fejeket árulunk, mert a minőségükkel nincs semmi gond, viszont kb. hatod annyiba kerülnek önnek, mint az eredeti európai és amerikai gyári! 2013-ban bárki vesz depurátorfejet tőlünk, bár kopó alkatrész mégis mi egyedüliként vállalunk rá 3 hónap cseregaranciát (törésre, anyag gyengeség okán) hogy lássák: mi bízunk az általunk forgalmazott termékekben!

A svéd Amdent céget 2003-ban megvásárolta az finn LM Dental AB, ezért már az újabb gépeken csak LM felségjelzés található, de a depurátorfejek csatlakozó végén nem változtattak. Ha ön olyan depurátorfejeket használ, amelyik Amdent vagy LM felségjelzésű, akkor az a mi A1-es vagy A2-es Woodpecker gyártmányunkkal kompatibilis  !

Nem olyan nagy a választék, mint az LM-nél, viszont jobb az ár és a Woodpeckernél erre a 2 tipusra van nagy igény a "gazdagabb" országokból. Amint lesznek újabb tipusok mi megpróbáljuk beszerezni önöknek!

Biztos nem gondolták volna, de már az utángyártott Woodpecker depurátorokat is hamisítják, annyira közkedvelt lett. Ez a siker ára! Bárhonnan vásárolják is a depurátorfejeiket, győződjenek meg az eredetéről! A Woodpecker is védekezik (ahogy tud) és minden termékét egyéni számmal látja el, ami lekérdezhető a weboldalán, hogy vajon tőle származik-e!

Sort By: