A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Hungarian
English
Romanian
French
Products
Depurátorfej, G20, EMS és Woodpecker kompatibilis, 1 db, vállas preparációhoz, durvább
EUR 25.32 (EUR 25.32 + VAT)
Qty:db

Depurátorfej, G20, EMS és Woodpecker kompatibilis, 1 db, vállas preparációhoz, durvább

EUR 25.32 (EUR 25.32 + VAT)
Qty:db
Model: wpg20
Manufacturer:
Availability: Last 3 db in stock
Average Rating: (1)

Attached documents

Description

EMS és Woodpecker márkájú depurátorokhoz kompatibilis depurátorfej 

Gyémánttal bevont műszer

Indikációja: Csiszolt fogcsonkok vállának kialakítása 

Ezután a megfelelő simaság elérése érdekében ajánlatos a preparálást a G21-es depurátorfejjel befejezni!

Reviews

5.00
1 rating
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Write a review!
06/02/2019 -
Verified purchase
Eddig csak szónikus depurátorokhoz láttam 50 ezer per darab körüli áron, de régóta ki akartam próbálni, szóval nagyon örültem, amikor megláttam, gondoltam kipróbálom.
ZSENIÁLIS!!!
P programon, 10-es erősségen, nagyon finom mozdulatokkal használom. Indikáció: nem ezzel kell lecsiszolni a fogat. Akkor használom, amikor pl egy frontfognál már kialakítottam a vállakat. Ha szép végeredményt és emergency profilt akarok, akkor a végén gyorsítóban, lassú fordulattal legömbölyített végű taperes gyémánttal enyhén subgingivalissá teszem a lezárást. Berakom az alsó, 000-ás retrakciós fonalat, majd akkor jön ez a műszer. Egyszer körbemegyek a csonkon, eltüntentve az esetleges U alakú vállszéleket (nagyításban nézve többször van ilyen, mint gondolná az ember szabad szemmel), majd mesialis, facialis, distalis oldalon lassú, finom mozdulatokkal elkezdem a vállat mélyíteni. A fonalat nem szedi ki, gyönyörű, sima vállakat eredményez, a második használat után magától szólt a labor, hogy nem tudják mit csinálok máshogy, de abba ne hagyjam :)